Over Cahoots

Wat houdt de dienst in?

Cahoots biedt opslag aan in “de cloud”. Dit betekent dat u bestanden online maar privé, beschikbaar kunt maken. Op deze manier heeft u, indien u beschikt over een internet verbinding, overal toegang tot uw bestanden . U kunt gewoon blijven werken zoals u dat altijd hebt gedaan, alleen slaat u de bestanden die u online beschikbaar wilt maken op in een daarvoor bestemde map op uw computer. De software die bij onze dienst geleverd wordt, en eventueel kosteloos op uw computer(s) wordt geïnstalleerd, zorgt er voor dat de bestanden automatisch op uw online opslagruimte beschikbaar worden gemaakt. Zodra de bestanden aan uw online account zijn toegevoegd zijn deze beschikbaar op het online portal en op uw smart phone of tablet. Bovendien houdt het systeem wijzigingen in bestanden bij waardoor u een bestand eenvoudig terug kunt zetten naar een eerdere versie. Ook kunt u er voor kiezen om bepaalde mappen of bestanden te delen met andere gebruikers binnen uw pakket en kunt U als eigenaar van uw pakket zelf de gebruikers beheren.

Waarom kiezen voor Cahoots?

Bij Cahoots staat de dienstverlening voorop. U wilt immers ten alle tijden rustig kunnen werken zonder dat u zich druk hoeft te maken over de techniek, en dat begrijpen wij maar al te goed; voor al onze diensten rekenen wij een vast tarief.

Dit betekent dat we altijd voor u klaar staan om u te helpen met vragen of bij het instellen van uw apparatuur. Ook voeren wij regelmatig updates uit op het platform om de veiligheid van uw bestanden en gegevens te garanderen. U zult nooit achteraf een factuur ontvangen omdat u behoefte had aan ondersteuning. U weet van tevoren dus precies waar u aan toe bent.

Kijk snel wat Cahoots voor u kan betekenen »

Wat betekent de naam 'Cahoots'?

Cahoots komt uit het Engels en betekent eerlijk delen, partners worden en samen werken. Toen gezocht werd naar een naam voor deze dienst omschreef het woord cahoots precies dat wat de dienst mogelijk maakt. Door gebruik te maken met Cahoots kunt u eenvoudig bestanden delen met collega’s, klanten of partner bedrijven.

CAHOOTS
cah-hoot [kuh-hoot]
Idioms INFORMAL

go cahoots, to share equally; become partners: They went cahoots in the establishment of the store.
go in cahoot with, go in cahoots

Welke techniek gebruikt Cahoots?

Voor de diensten van Cahoots wordt de open source software van OwnCloud gebruikt. Cahoots heeft goed contact met de ontwikkelgemeenschap van de software. Hierdoor hoeft er meestal niet gewacht te worden op een nieuwe versie van de leverancier, maar kunnen problemen meestal vrij direct worden opgelost. Cahoots heeft de servers speciaal ingericht zodat ze geschikt zijn voor OwnCloud. Hiermee bent u verzekerd dat uw gegevens niet zomaar op straat komen te liggen. Alle bestanden worden op twee verschillende plaatsen in Nederland opgeslagen en elke nacht wordt er een reservekopie gemaakt van het hele systeem.